Nota de premsa

#FLASHMOB
“L’ESCOLA QUE VOLEM A NOU BARRIS”


L’Assemblea de Zona de 9Barris, col·lectiu de professors i professores d’escoles públiques de Nou Barris i la Coordinadora Ampa de 9barris hem convocat a fer un flashmob a la Plaça Major del Districte de Nou Barris de Barcelona

Avui, els nens i les nenes de set escoles públiques del districte, acompanyats dels seus professors i professores i d’alguns pares i mares, participen aquest matí d’una diada festiva que sota el lema “L’escola que volem a Nou Barris” vol aplegar quasi un miler de persones.

Tothom avui participarem d’aquest FlashMob on ballarem plegats una cançó amb lletra adaptada on s’expressa l’escola que volem. Tot això amb el ritme del grup d’animació musical “Xiula”, músics que ens han adaptat la cançó i que ens acompanyaran durant tot el matí.

Hem volgut convocar aquesta diada festiva i musical com a moment de compartir, gaudir i fer cohesió entre el màxim d’escoles del districte, i a la vegada deixar que els nens i les nenes expressin d’una manera oberta quin són els seus desitjos d’escola, quins són els seus somnis i que ens diguin quina és l’escola que volen.

Tot el FlashMob ho gravarem i després el compartirem amb la resta de nens, nenes, professors i educadores, mares i pares de les escoles públiques del districte i d’allà on vulguin. Ens agradaria que després el vídeo pogués arribar al màxim de gent i d’aquesta manera compartir amb ells, quin són els desitjos dels nens i les nenes de Nou Barris i entre tots aconseguir l’escola que volem.

Nou Barris, 3 de març de 2015


Centres que hi participem:
Escola Mestre Morera
Escola Antaviana
Escola Calderón de la Barca
Escola Elisenda de Montcada
Escola Palma de Mallorca
Escola Àgora
Institut Escola Turó de Roquetes


Designed By Blogger Templates